Борис Алмишев направил последната й  снимка за Фейсбук само преди 3 месеца  и споделя колко се смели тогава

Приятел на жертвата на убиеца Семерджиев трогна България с прочувствен пост. Алмишев казва за студентката Христина, че била много любознателна. Обичала науката и се интересувала от Космоса. Таяла любов към непознатото.

Да припомним, че в съдбоносната вечер преди дни автомобилът на Семерджиев, който минава на червено се блъска в такси и в последствие помита двете млади жени, които неподозирайки какво ще ги сполети чакали на тротоара.

И както вече писахме бившият футболист е карал под влияние на дрога и алкохол и до този момент е имал 50 установени нарушения на пътя.

Приятелят на Христина добавя още, че преди 3 месеца й правил профилната снимка за профила й в социалната мрежа . Тогава двамата много се веселили и забавлявали и никой не подозирал, че няколко месеца по-късно студентката вече няма да я има на този свят.

Борис Алмишев зададе само един въпрос на шофьора-убиец Георги Семерджиев: „Колко безнаказано може да си живял, за да стигнеш до тук?”

Докато подготвяхме материала се разбра, че от прокуратурата са му повдигнали допълнително обвинение, за което имайки предвид  тежестта на деянието се предвижда затвор до 20 г.

Източник: Блиц