Полицията усилено издирва извършителят на престъпление с 16-годишно момиче. По-точно е да се каже кибер престъпление, тъй като въпросният е разпространил на доста места в интернет скандално видео, в което главна роля има подрастващата девойка.

Момичето, което още минава за тийнейджърка, е от Банско и е потресена от факта, че куп непознати са гледали подвизите й. Благодарение на органите на реда нещото е свалено от нета, но този, който го е пуснал там, още е неизвестен.

Девойката е била разпитвана и е дала показания с имената на евентуалните лица, които биха искали да й отмъстят за нещо и да я изложат пред всички. Това обаче не е единственият проблем в случая, категорични са потребителите в нета.

"Този, който е разпространил това нещо, е изрод. Това е ясно. Питаме обаче защо момиченцето се е снимало в тази отврат и ако тя няма акъл, но няма ли родители, които да са наясно какви ги върши. Да разиграваш розови спектакли на тези годинки - сори, но самата ти си за здрав пердах и наказание затворена вкъщи за половин година", категорични са хората.

Още не е ясно как родителите на девойката са приели случилото се и какво са обяснявали, за да се оневинят морално поне.