Стефка Маджарова е щяла да получи наранявания, ако при падането си в канала е била жива

Стефка Маджарова не е паднала без да иска в канала, а е била захвърлена там, когато вече е била безжизнена. Това беше доказано с категоричност след назначената петорна експертиза по случая с мъртвото 18-годишно момиче.

[caption id="attachment_407271" align="alignright" width="300"]Потвърдиха, че Стефка Маджарова е била убита Потвърдиха, че Стефка Маджарова е била убита[/caption]

Днес беше третият ден от процеса срещу бившето гадже на Стефка Маджарова - Владимир Костадинов, който е обвинен, че я е убил в изблик на ревност, а след това е захвърлил тялото й в канала, за да имитира смърт след инцидент. Експертите по случая са доказали с категоричност, че ако момичето е паднало само във водоема, каквато е версията на бившия й, по тялото й трябва да има наранявания заради огромните подводни камъни. Такива травми обаче липсват.

Което означава, че тялото на девойката вече е била безжизнено при хвърлянето й във водата. Припомняме ви, че Стефка Маджарова беше открита мъртва на 13 юни миналата година във водоем край родното си село Йаоким Груево. Основен обвиняем за убийството е Владимир Костадинов, който се опита да се измъкне, лъжейки, че хубавицата се е подхлъзнала, докато двамата са се разхождали край канала.

Нещо повече, в деня след убийството Владимир разговарял с притеснения баща на Стефка Маджарова, но не му казал нищо за случилото се, припомнят от БЛИЦ.