Съобщава се, че звездата от „Приятели“ (55 г.) е била в дома си миналия петък по време на инцидента и скоро е уверила полицаите, че не е в опасност.

TMZ съобщава, че неидентифициран мъж се обадил на диспечера на 911 и казал, че се притеснява за благосъстоянието на приятел, без да споменава актьора от „Сутрешно шоу“ по име.

Обаждащият се казва, че приятелят му „не се справя добре“, дава адреса на Анистън и не се идентифицира.

Когато полицията на Лос Анджелис пристигнала в дома малко след полунощ, те били посрещнати от изненадани служители на охраната.

Едва тогава полицаите са уведомени, че са в жилището на Анистън, и разговарят със звездата, която потвърждава, че не е имала намерение да се самонаранява.

В изявление до The Independent полицията на Лос Анджелис потвърждава, че „служителите са се отзовали на проверка за благосъстояние“ и че след това са „установили, че радиоповикването е било инцидент, свързан със сватосване“.

Инцидент с набеждаване е, когато се прави шегаджийско обаждане до службите за спешна помощ, за да се организира реакция на определено място, като например дома на политик или друга публична личност, с цел властите, евентуално екип на SWAT, да се появят на адреса.

Други известни личности, като Риана, Джъстин Бийбър и Ники Минаж, са били обект на подобни инциденти, като полицията или екипите на спецчастите са били повикани ненужно в домовете им.

Източник: independent.ie