Те направили обиск на габровец на 19 години, който бил на квартира в курорта

Ченгетата спипаха 19 годишен със не малко количество дрога при обиск в обитавания от него апартамент в Созопол. Открити и иззети са 17 плика, съдържащи бяло вещество на кристали, което по първоначална преценка е кокаин. Теглото му е около 14 грама, като освен него са открити и таблетки екстази, както и канабис и приспособления за продажбата им.

А при патрулиране в района на Аязмото до село Крушевец, криминалисти попаднали на мъж на 35 години, който точно този момент поливал плантацията си от коноп.

Веднага предприели действията по закон, като също така го и обискирали, като открили в него пликчета с подготвена за продажба марихуана. Уведомено е районното управление, дошлита на място криминалисти иззели и плантацията, която е с височина между 25 и 30 см. Открити са и везна, както и други аксесоари за отглеждане и продаване, като семена, термометър, осветление и други.

При друг куриозен случай полицията арестува катастрофирал на магистрала Тракия шофьор, тъй като около колата са забелязали спринцовки и кристални вещества. Направената експертиза показва, че откритите вещества са амфетамин и хероин. Шофьорът също е тестван за наркотици, като резултатът е положителен, установено е използването на коктейл от забранени субстанции.

Източник: dir.bg

Полицаи спипаха 19-годишен със сериозно количество кокаин