На една от камерите се вижда как изчезналата Валя оставя дрехите и чантата си и скача в морето

От полицията чакат тялото на изчезналата Валя да изплува от морето. Макар да не обявяват официално, източници от МВР разкриват, че на практика почти няма шансове красивата медицинска сестра да е жива. Въпре, че вече обявиха случая като самоубийство, органите на реда все пак не спират да претърсват корабите в пристанището на град Бургас, както и да разпитват моряците дали са виждали младата жена.

[caption id="attachment_406205" align="alignright" width="300"]Изчезналата Валя с приятеля си Изчезналата Валя с приятеля си[/caption]

Стана ясно и, че полицаите са успели да прегледат всички камери от Морската градина в Бургас. По данни на източниците ни, на един от записите ясно се вижда как изчезналата Валя оставя дрехите и чантата си и скача в морето. На мястото, което се вижда на видеото, разследващите действително са открили вещите й, сред които мобилния й телефон, личните й документи, а също и портмонето й, в което имало 20 лева.

Въпреки все по-явните улики, че става въпрос именно за самоубийство, от МВР все още не са изключили съмненията изчезналата Валя нарочно да го е инсценирала, за да се срие на някой кораб, предават от БЛИЦ.