Вече не е тайна, как изглежда Иван Тодоров, който отне живота на красивата Хюлия Маджар точно на Нова година

Лицето на обвинения за убийството на Хюлия дори да е закрито с качулка, престана вече да е тайна. Издирваният за убийството бе арестуван в Холандия и изпратен в България, за да отговаря пред съда. Всеки път, когато бе воден за разпит 25-годишният мъж упорито прикрива лицето си с качулка и избягва всякакъв контакт с медиите. Възмутените близки и приятелите на красивата Хюлия настояват убиецът да бъде наказан с цялата строгост на закона и публично заклеймен.

[caption id="attachment_404091" align="alignright" width="300"]Ето този, който отне живота на красивата Хюлия Ето този, който отне живота на красивата Хюлия (сн.168 часа)[/caption]

Сега изданието „168 часа“ публикува снимка с лицето на убиеца. Както преди стана ясно, приятелите на красивата Хюлия не смятат, че връзката на момичето с Иван Тодоров е била сериозна. Преди да се случи непоправимото, двамата са били просто добри познати и нищо повече. За постоянния кръг от приятели на студентката, уличеният в жестокото убийство е бил почти непознат. Вероятно той е имал амбиции към нея и след като се е почувствал отхвърлен, отнел живота на красивата Хюлия по най-бруталния начин.

Мистерията около извършителя на нелепото убийство бързо бе разгадана, но зле разбраната тайна на следствието заплашваше да разруши и един друг живот. Поради съвпадението на имена и някои обстоятелства, за вероятен убиец бе нарочен съученик на красивата Хюлия, също носещ най-популярното у нас име. Снимка на нищо неподозиращия Иван Костадинов погрешно бе тиражирана в мрежата и някои жълти медии, като фотография на убиеца още в първите дни на януари. Въпреки явната несправедливост, отговорните фактори изобщо не реагират с опровержение.

В същото време се издирва с европейска заповед убиецът Иван Тодоров, но негова снимка необяснимо защо, така е не се появява, разкрива БЛИЦ. И след залавянето му, при влизане в страната на лалетата, и дори след като се намира вече в следствения арест, лицето на убиеца продължава бъде прикривано. Адвокатът на обвиняемия твърди, че Тодоров се страхува справедливия гняв и от отмъщение, заради стореното злодеяние. Възмутени от мудните действия на властта близки и приятелите на красивата Хюлия настояват убиецът да застане с лице пред обществото и бъде наказан с цялата строгост на закона и публично заклеймен.