Майката на изчезналата Валя от Бургас моли главния секретар на МВР за съдействие

Майката на изчезналата Валя от Бургас - Пенка Иванова, е категорична, че дъщеря й не се е самоубила. Нещо повече, жената е убедена, че детето й е живо и чака да бъде намерено. Нещо повече, майката отправи молба към главния секретар на МВР да помогне детето й да бъде открито.

[caption id="attachment_406464" align="alignright" width="300"]Изчезналата Валя е жива, убедена е майка й Изчезналата Валя е жива, убедена е майка й[/caption]

Чрез вестник "24 часа" Пенка Иванова отправи трогателно послание към Светлозар Лазаров, молейки го да отиде в Бургас и да се включи лично в издирването на изчезналата Валя. Според жената е невъзможно детето й да е посегнало само на живота си, тъй като нищо в поведението й не показвало Валя да е депресирана или отчаяна. Нещо повече, двете дори обсъждали гостуването на медицинската сестра при майка й в Австрия през лятото.

Пенка си дойде специално от страната, където работи, за да следи разследването за изчезналата Валя отблизо. Припомняме ви, че красивата 25-годишна жена изчезна преди седмица край Морската градина в Бургас. Момичето е видяно за последно на самия вход на Морската градина от таксиметровия шофьор, който я откарал до там. от тогава следите й се губят.

По неофициални данни на един от записите от камерите се вижда как изчезналата Валя оставя личните си вещи и скача в морето. Това обаче все още не е потвърдено.