"Опитват се да ме уплашат, но няма да стане", категоричен е лидерът на "България без цензура"

Доказателствата, че офисът на Николай Бареков в Стара Загора е бил подпален умишлено, стават все по-сериозни. В социалната мрежа Фейсбук се появила публикация, информираща за палежа цели десет минути преди на мястото да пристигнат извиканите веднага пожарникари и само минута-две след като СОТ-ът е отчел пожара.

[caption id="attachment_262623" align="alignleft" width="300"]Това остана от офиса на "България без цензура" след палежа в събота Това остана от офиса на "България без цензура" след палежа в събота[/caption]

Това говори единствено, че някой е бил наясно какво точно се случва и е бързал да разпространи новината, категорични са източници от разследването. Въпросният пост е написан от мъж на име Стоян Тодоров точно в два без десет през нощта. Публикацията се е появила на стената на групата "Стара Загора на крак" и е гласяла, че предстои тежка нощ за България, тъй като павилиончето на "България без цензура" е било подпалено.

Припомняме ви, че помещението, в което трябваше да се помещава офисът на "България без цензура" в Стара Загора изгоря до основи в нощта на събота срещу неделя. Полицията бързо изключи възможността пожарът да е бил случаен, научиха от ПИК. Самият Николай Бареков също е убеден, че палежът е дело на конкурентите му в политически план. "Опитват се да ме сплашат, ама няма как да стане", категоричен е журналистът.