Палежът на колата на Генка Шикерова е втори след подобен инцидент през септември миналата година

Палежът на колата на Генка Шикерова най-вероятно е свързан с работата й. Около това мнение се обединиха разследващите инцидента, който се случи тази нощ. Автомобилът марка "Шкода Октавия" на журналистката е бил подпален умишлено от неизвестни лица, като основната причина за това органите на реда изтъкват работата на Шикерова.

[caption id="attachment_404487" align="alignleft" width="300"]Палежът на колата на Генка Шикерова е умишлен Палежът на колата на Генка Шикерова е умишлен[/caption]

Предната част на шкодата е напълно обгоряла, засегнати са и страните й. Според специалисти е напълно невъзможно автомобилът да бъде възстановен. Палежът на колата на Генка Шикерова се е случил около полунощ пред блока, в който живее журналистката в столичния квартал "Гео Милев". Това обаче далеч не е първото подобно покушение срещу нея.

Припомняме ви, че на 16 септември миналата година беше запален предишният автомобил на репортерката, марка "Пежо". Извършителите така и не бяха открити, а от полицията не изключват възможността двата палежа да са дело на едни и същи лица. Самата Шикерова не скри, че вече е сериозно притеснена дали неизвестните няма да посегнат и на самата нея.

Репортерката е категорична, че няма конфликти с никого и няма представа кой би искал да й навреди, предават от ПИК.

[gallery link="file" ids="404489,404488"]