Нов свидетел обръща разследването за смъртта на красивата Валя Иванова!

Разследването около убийството на красивата Валя Иванова от Бургас буксува. Причината е, че не може да бъде издирен човек, който евентуално е свързан с нейната смърт. И който ще обърне тотално случая.

Разследващите прокурори потвърждават това. Те ще искат удължаване на срока на разследване, който е фиксиран до 19-ти декември. Причината е, че трябва да бъде издирен въпросния човек и да бъде разпитан.

[caption id="attachment_431316" align="alignright" width="300"]Валя Иванова Новият свидетел е важен и може тотално да обърне хода на разследването за Валя[/caption]

Тя бе намерена удавена преди около година. Припомняме, че хубавата медицинска сестра изчезна на 15 април тази година. По-късно, малко повече от месец тялото й изплува на кей на Бургаския залив. На датата на изчезването си тя е била забелязана за последно. Тогава, някъде около полунощ Валя Иванова била засечена от камерите да пристига с такси в Морската градина и след това е изчезнала в едно от заведенията на градината.

След което дирите на красивото момиче изчезват завинаги. Според приятеля й Валентин Георгиев, който е пътен полицай двамата са се обичали много, дори са планирали сватба. Той отрича категорично да има нещо общо със смъртта на любимата си. Припомняме, че той дори организира издирването й, но незнайно защо след като тялото й изплува той много скоро я забрави. Мускулестият полицай дори се беше щракнал с различни момичета точно на мястото, където изчезна завинаги приятелката му. Версията, че Валя Иванова се е самоубила също отпадна.

На морския бряг бяха намерени обувките и телефона й. По-късно изплувалото й тяло, обезобразено от морската вода и рибите, бе разпознато по снимки на дрехите, с които е била при изчезването й. Запозодрян в убийството й беше и шефа й, стоматолог, при който тя работи. Но той има жена и малко дете и тази версия също не се потвърди. Двамата не са имали нищо повече от професионални отношения, въпреки че се подметна, че Валя е имала по-специални чувства към нея.

Едно от предположенията бе, че тя сама е сложила край на живота си, защото разбрала, че не може да стане майка, защото е пиела някакви стимулиращи вещества. Това също бе категорично отречено.

Все пак съмнението за любовен триъгълник не отпада. Разследващите полицаи разработват идеята, че в него е замесен и третия човек, който се издирва. Най-вероятно мистериозният свидетел е бил гадже на удавената, но все още теорията не е потвърдена със сигурност.