Случаят с Валя от Бургас може да се окаже римейк на сестрите Белнейски

Случката с Валя от Бургас е на път да се окаже римейк на трагедията със сестрите Белнейски.

Според запознати, най-новата версия по случая с Валя от Бургас сочи, че тя може да е била убита от политик. Именно по тази версия работят в момента разследващите. Припомняме, че Валя от Бургас изчезна в нощта на 15 срещу 16 април. Предполагаше се, че се е самоубила като е скочила от моста. Почернената майка Пенка Иванова обаче категорично отхвърли тази версия. Тя е убедена, че дъщеря й е тръгнала на среща с мъж, предвид прическата и маникюра, които си е направила преди излизането. Според майката, дъщеря й е имала тайна връзка с неизвестен мъж. Напоследък майката на Валя от Бургас често намеква, че в убийството й е замесен влиятелен мъж.

[caption id="attachment_425699" align="alignright" width="300"]Случаят с Валя от Бургас може да се окаже римейк на сестрите Белнейски Случаят с Валя от Бургас може да се окаже римейк на сестрите Белнейски[/caption]

Жената се чувства безпомощна, тъй като е убедена, че въпреки възобновеното разследване, криминалистите няма да изкарат на бял свят нови разкрития и истинският виновник за смъртта на дъщеря й ще бъде скрит. Тя е дала на разследващите нови сведения и факти, които е събрала след разговори с познати и приятели на Валя. Братът на Валя, който след загубата й, последвана от тази на загубата на баща му, също има съмнения, че сестра му е била убита. След сполетялата ги трагедия, той се затворил още повече в себе си. Роднини на Валя от Бургас изразиха съмнение, че тя се е срещала с високопоставен служител, който вероятно има пръст в изчезването й.

Неколкократно са разпитвани зъболекарят на Валя от Бургас - Даниел Илиев и приятеля й Валентин Георгиев. Валентин Георгиев е поискал да му бъде предоставена разпечатката с входящите и изходящите обаждания на Валя, но му било отказано. Оказало се, че в разпечатката няма регистрирани никакви обаждания в злощастния ден. Георгиев посочва, че това е повече от абсурдно, тъй като на един от записите е видял лично, че Валя върви с телефон със светещ дисплей в ръцете си, пише pik.bg.