Нови български мутри атакуваха остров Бали!

Нови подразделения на мутренската групировка на българския клиент на Интерпол Стефан Кленовски атакуват екзотичния остров Бали. Това разкриха пред БЛИЦ източници от оперативните служби за сигурност, които заедно с колегите си от чужбина следят случая. Нови български мутри атакуват остров Бали! Интерпол е нащрек! (СНИМКИ) Припомняме, че Кленовски, известен с прозвището Клена бе обявен за издирване през 2011 година в рамките на операция „Шок”. Той е сочен, че се занимавал с поставяне на скимиращи устройства и присвояване на банкови кодове в Италия. Името му нашумя през 2012 година, когато бе арестуван показно в мол на "Цариградско шосе", където празнуваше рождения ден на сина си. Разкритията, които БЛИЦ изважда на бял свят сега са още по-страховити.

Само преди няколко дни полицията в Индонезия е оковала с белезници страшилищата от Силистра Теодор Петров и Камен Еленков. Местните следователи следели от месеци двамата бабаити и на няколко пъти ги засекли да се навъртат около банкомати, на които след това поставяли скимиращи устройства за източване на кредитни карти.

Така се стигнало до залавянето на Теодор. Грамадният татуиран бабаит бил изненадан в момент на действие в обект на BNI. Полицията в Индонезия явно била особено обиграна в мъченията, защото след няколко упражнения и нечовешка болка, Теодор издал съучастника си Камен, който също бил арестуван и заключен с вериги, също като в Средновековието. Според нашите източници, Теодор и Камен са част от групировката на Клена, която се опитва да контролира златоносния бизнес с нелегални транзакции и източване на лични данни. БЛИЦ научи, че полицията в Индонезия е взела на прицел Кристиян Кленовски, Атанас Иванов, Димитър Велев, Тодор Шашкунов-Шашкуна и неговия син. Нови български мутри атакуват остров Бали! Интерпол е нащрек! (СНИМКИ) - Снимка 2 Явно МВР и прокуратурата у нас си вършат добре работата, след като хората на Клена и Шашкуна са предпочели да емигрират на хиляди километри от България. И докато за родината е добре, че се почиства от мутрите си, то престъпленията, които извършват закоравелите у нас бабаити в чужбина носят лош имидж на държавата ни. Източник: blitz.bg