Митко Лудия вадел пачки пари от огромни черни найлонови торби, кълнат се свидетелиМитко Лудия приемал поръчки от трети лица да сплашва техни длъжници

Митко Лудия разнасял пазарски торби, пълни с пачки. Това разказва пловдивчанин, станал пряк свидетел как убитият преди няколко вечери ММА боец вадел пачки с пари от огромни черни найлонови торби. Мъжът, пожелал анонимност, разкрива, че е имал пряк сблъсък с 38-годишния мъж, но не защото му е дължал пари.

[caption id="attachment_434533" align="alignleft" width="300"]Митко Лудия Митко Лудия[/caption]

Оказа се, че Стоянов, както е истинската фамилия на Митко Лудия, е бил нает от трети човек да го заплаши. И действително е успял да си изпълни задачата. Информаторът ни разказва, че поръчителят на сплашването му се обадил и двамата си уговорили среща в хотелско кафене, за да обсъдят бизнес отношенията си. На срещата обаче дошъл ММА боецът, заедно с още десетина яки момчета, най-вероятно негови подопечни.

Стоянов не се държал твърде агресивно, но в тона му определено се усещала заплаха, научиха от vsekiden.com. Срещата им обаче приключила повече от ненадейно. Внезапно Митко Лудия погледнал часовника си и заявил, че трябва да вземе детето си от детската градина. Както знаете, ММА боецът Димитър Стоянов беше застрелян пред дома си в Пловдив преди няколко вечери. Съпругът на манекенката Роси Черногорова почина от раните си в линейката на път за болницата, а убиецът му все още е в неизвестност.

Източници от разследването издават, че най-вероятният извършител на престъплението е длъжник на убития. Който не е успял да върне дълга си към него. Митко Лудия е държал заложна къща в Пловдив, в която е давал и заеми, но с огромна лихва. Той беше погребан по-рано днес в Пловдив, а в последния му път го изпратиха над 500 души.