Митко Димитров успял да се измъкне от закона преди години, делото срещу него е възобновено

Митко Димитров все пак е в затвора. Половинката на Биляна Йотовска е прибран зад решетките заради стара присъда за убийство. Това се е случило още в началото на 90-те години на миналия век, когато Митко Димитров и приятелите му - боксьорите Александър Пацов и Бисер Петров, ппо прякор Рака, се нахвърлили на улицата на случаен минувач.

[caption id="attachment_404778" align="alignleft" width="300"]Митко Димитров е прибран заради старо убийство Митко Димитров е прибран заради старо убийство[/caption]

Години по-късно причината за агресията им все още не е изяснена. Факт е обаче, че вследствие на ударите, жертвата пада на земята и си удря лошо главата, заради което умира. Още тогава Митко Димитров и аверите му са прибрани в затвора по обвинение в непредумишлено убийство. Именно зад решетките мъжът на Биляна Йотовска, който до тогава тренира бокс, се запалва по културизма.

Запалва го съкилийникът му Марио Колев, с когото организират бягството си от затвора. Опитът им е успешен, а Колев бяга в Унгария, където се крие и до ден днешен. Любопитно е защо през всички тези години Митко Димитров е живял на свобода необезпокояван. Според източници от Софийския затвор делото срещу него ще бъде възобновено и това е причината за изненадващото му задържане този четвъртък, научиха от БЛИЦ.