Устатата майка на полицайката се оказа стар познайник на полицията

Разкритията правят служители от ГДБОП, които познават и Бистра Радева и щерка й Симона Радева от години. Въпреки невръстната възраст на Симона, майка й и тя са в системата на МВР от двете страни на барикадата.

Русата дама, която се втурна да брани дъщеря си и да се жали от уронения й престиж като полицай, е търкала наровета в ареста за наркотици и проституция – твърдят служители на спецслужбите.

„Познавам я от години – нека да извадим справките от МВР, стара познайница е на полицията. Колко пъти са я хващали да проституира и да се друса с кристали! И дъщеря й знам какъв парцал е. А това, че Бистра е регистрирана за проституция, явно е изкривило до болно съзнанието й – дъщеря й е съучастница в престъпление с жертви“ – разкрива пред изданието служител на ГДБОП. Той и колегите му са възмутени от първоначалните опити на Симона и на майка й да се измъкнат сухи от водата и да се защитават в социалните мрежи и по медиите.

Майката на корумпираната полицайка Симона Радева била проститутка
И майката не била стока

Двете със Симона обаче не издържат на хейта и майката изтрива прифилите в социалните мрежи не само на дъщеря си, а и своя собствен. Почти всички колеги на Симона пък мълчат заради позора, който тя лепна на цялата система на МВР, а дори и любимият й Мирослав изтри данните си от социалните мрежи.

Източник: „Уикенд