"Почивай в мир, приятел!!!!", написа в профила си във Фейсбук волейболната легенда

Борислав Манджуков беше застрелян снощи пред входа на жилищен комплекс в София. Съмнителният варненски бизнесмен е имал среща с добрия си приятел Любо Ганев в намиращия се наблизо мол. Двамата са имали уговорка да отидат на кино, а волейболната легенда сподели, че дори го е чакал в бара в мола, когато научава вестта за убийството му.

[caption id="attachment_403694" align="alignleft" width="300"]Любо Ганев скърби за Борислав Манджуков Любо Ганев скърби за Борислав Манджуков[/caption]

Бившият спортист не можа да сдържи мъката си и демонстрира скръбта си по убития Борислав Манджуков в личния си профил във Фейсбук. "Почивай в мир, приятел!!!", написа легендата в социалната мрежа, съпроводено със статия за убийството на Борислав Манджуков.

Пред БЛИЦ Любо не скри, че с жертвата са много добри приятели от дълги години и затова не може да си обясни кой би желал смъртта му. "Не съм чувал да има врагове", разкри гигантът обратно на твърденията, че Борислав Манджуков е бил замесен в сенчест бизнес и е вземал огромни заеми от руснаци.

Ганев сподели още, че цяла нощ не е могъл да мигне след като е научил за убийството на приятеля си. Той разкри, че Борислав Манджуков не се е боял за живота си и изобщо не считал за необходимо да се движи с охрана.