Полицейските власти дебнат комуникациите на поморийското „семейство Адамс”

Полицейските власти са на път да разкрият скандалните тайни на убийцата Атанаска.

Те са се съсредоточили върху комуникациите между Атанаска, нейната майка – Светла, сестра й Северина и приятелят й Веселин Тошев. Разкриването на връзките и контактите между жените в семейството, което мнозина определиха като „семейство Адамс” ще даде отговор на въпроса кой и доколко е съучастник в убийството на малката Алекс, която Атанаска удуши, без да й мигне окото.

Именно във връзката между Атанаска, Светла, Северина и Веселин Тошев ще се търсят мотивите за извършеното жестоко престъпление. Никой от поморийци не вярва, че причината Атанаска да посегне на живота на невръстното момиченце се крие в елементарната обида, която тя изтъкна при задържането й. Разследващите изпитват сериозни съмнения и по отношения на самопризнанията й. Прокурорът, който наблюдава делото - Димчо Маджаров твърди, че не вярва на думите за обидата, която малката Алекс е отправила към Атанаска и това е отключило агресията й.

Изявлението на наблюдаващия прокурор води до мисълта, че зад жестокото убийство на малкото момиченце стоят други мотиви, които по никакъв начин не кореспондират с твърденията на Атанаска. Според неофициално потвърдена информация, двете сестри – Атанаска и Северина, тяхната майка Светла и хотелиерът Веселин Тошев били във фалит.

Тези дни приятелка на убийцата Атанаска разкри, че тя е трето поколение в рода, страдащо от психични отклонения. Бившата й свекърва Данка пък разкрива как преди време просто една сутрин си тръгнала, без да обели и дума. Стоянка Цветкова, която твърди, че познава добре Атанаска заяви, че у нея се е отключила неподозирана агресия, щом е посегнала на детето. Преди да замине за Поморие миналото лято, Атанаска е живяла в дома на половинката си Стефан Вълев в димитровградското село Ябълково. Местните хора твърдят, че Атанаска и Стефан били семейство като всички останали – имат двама сина на 16 и 18 години, които са при съпруга й. Според твърденията им, Атанаска била изключително грижовна майка, пише Блиц.