Кървав екшън между престъпни футболни фенове от “София - Запад” и сина на алкохолния бос Миню Стайков - Стайко се е разиграл едно денонощие след фаталната вечер на 16 ноември, когато агитките помляха и запалиха центъра на столицата в знак на протест срещу Боби Михайлов, пише в. “Уикенд”.

 

Милионерското синче се заяло с ММА-побойника от “София-Запад” Павел Георгиев-Павката, изяло шамарите и избягало с потрошен автомобил за 100 бона, твърдят очевидци на печалната сцена.

 

Миналия петък, 17 ноември, Стайко Стайков, порядъчно наквасен с марков алкохол, се заял с ултраса и ММА-бияч Павел Георгиев-Павката и авера му Тони Хитлера, които с група левскари празнували победата на боеца и бивш любовник на русата Златка - Георги Валентинов. Кадрите, сякаш извадени от филм на ужасите са се разиграли в оборотната чалготека “Театро”, която е сборен пункт на ъндърграунда.

 

На купона Стайко и Павел се заяли сериозно, без да е ясна причината. След като Павката засяда на предварително резервираната маса, левскарската страшилище фиксира с поглед Стайко и започва да сипе обиди по негов адрес, т.к. наследникът на карнобатския винпром е сред известните фенове на ЦСКА. Ругатни като “червена свиня” (бел.ред.: така сините привърженици обиждат червените), “боклук” и “педал” са само малка част от словесната канонада, изсипала се по адрес на Стайков-младши. Той не останал длъжен, наричайки Павката “говедо” и насъскал охранителите си по него. Искрата вече е пламнала, а пазачите на “Театро” едвам успяли да изгонят враждуващите групи от заведението.

 

В мелето се включили бабаити и от двете компании и екшънът се пренесъл извън заведението.  Охраната на Стайко едвам успяла да го спаси и набута в една от скъпите му лимузини. Бандата на левскарите обаче го подгонили и успели да потрошат пилотната кола от кортежа му, която е на стойност малко над 100 бона.

 

“Стайко изяде як мариз, скоро няма да смее да си покаже носа в София”, разказват участници в ударната група на “София-Запад”. Милионерчето наистина е избрало неправилните хора да се прави на мъж. През пролетта на м.г. МВР обяви за издирване боксьора Тодор Грудов - Теди Хитлера и въпросния Павел Георгиев-Павката, защото буквално пребили от бой ухажор на плеймейтката Анна-Мария Чернева. Според полицейски източник, донжуанът, пожелал силиконката бил културист, който след злополучната свалка бил приет в спешното в кома, с опасност за живота.

 

Тъмнокосата шантонерка и “Мис Силикон 2019” Анна-Мария Чернева е гадже на Теди Хитлера от близо 5 години, а в миналото бе сгодена за покойния милионер Христо Сираков - “Ицо 100-те манекенки”. Пребитият културист ухажвал бръмчалката и с това си навлякъл гнева на Хитлера. Сред побоят нещастникът бил оставен да лежи в локва кръв, а докторите по чудо спасили живота му.

 

Кръв по паветата! Синът на Миню Стайков пребит до смърт от ултраси на “Левски”

Кръв по паветата! Синът на Миню Стайков пребит до смърт от ултраси на “Левски” - Снимка 2

 

Тандемът Тодор Грудов - Павел Георгиев бяха и сред арестуваните в акция на МВР хулигани пред пролетта на 2020 г. във връзка с побоя над журналиста Слави Ангелов. В последствие прокуратурата обвини други двама члена на “София-Запад” - близнаците Никола и Георги Асенови и Бисер Митрев. Делото все още не е приключило, но и тримата инквизитори на Ангелов отдавна не търкат наровете, след като бяха пуснати под парична гаранция от съда.

 

Кръв по паветата! Синът на Миню Стайков пребит до смърт от ултраси на “Левски” - Снимка 3

Кръв по паветата! Синът на Миню Стайков пребит до смърт от ултраси на “Левски” - Снимка 4

 

Тодор Грудов - Теди Хитлера, има в досието си стара присъда за разпространение на наркотици още през 2011 г. Той е осъждан по закона за спортното хулиганство и многократно задържан. През 2018 г. Грудов бе привикан в полицията и глобен заради невръстния си син и друго дете. Те втрещиха мнозина след като бяха заснети голи до кръста и изрисувани със свастики на стадион “Васил Левски” по време на мача за купата между “Левски” и “Славия”.

 

Кръв по паветата! Синът на Миню Стайков пребит до смърт от ултраси на “Левски” - Снимка 5

Кръв по паветата! Синът на Миню Стайков пребит до смърт от ултраси на “Левски” - Снимка 6

 

През последните години Теди Хитлера се утвърди като един от тарторите на групировката “София-Запад”, сред като друг култов образ - Любомир Костадинов - Любо Младежа се оттегли официално.

 

Кръв по паветата! Синът на Миню Стайков пребит до смърт от ултраси на “Левски” - Снимка 7

Кръв по паветата! Синът на Миню Стайков пребит до смърт от ултраси на “Левски” - Снимка 8

 

През лятото на 2019 г. Хитлера бе разследван за побоя над маркетинговия директор на “Левски” Цветан Вълчев, който бе пребит от двама маскирани пред офиса на тима на ул. “Тодорини Кукли”.

 

Кръв по паветата! Синът на Миню Стайков пребит до смърт от ултраси на “Левски” - Снимка 9

Кръв по паветата! Синът на Миню Стайков пребит до смърт от ултраси на “Левски” - Снимка 10

 

40-годишният Тодор дължи прякора си “Хитлера” на множеството пречупени кръстове, с които е нашарено тялото му. Свастика има допи и върху предния си зъб, а на гърба си е изобразил Бенито Мусолини. Има и няколко татуировки на Васил Левски, татуирал си е дори подписа на Апостола и герба на България.

Източник: crimesbg.com