Случай на брутално насилие над 19-год. момиче стана известен преди дни. Зверството е продължило почти 1 година, а насилникът е на 55 години. С психическо и заплахи за физическо насилие той е принуждавал момичето да прави каквото пожелае.

Той дори е следял майка й и е знаел кога е на работа и кога не е, като в много от случаите е ходил в дома на момичето, когато тя е била сама.

Момичето е с отличен успех преди да срещне възрастния мъж до училището, там той я заговаря като твърди, че познава дядо й и е поканва да се разходи с него. Тогава той я отвежда в дома си и там започва кошмарът за момичето.

Кошмар: Ученичка е изнасилвана 1 година от възрастен мъж в Сливен

То разказва, че мъжът е извадил пистолета си и демонстративно го е поставил на масата. Казал, че е полицай и нищо не го плаши и, че може да убие който си поиска. Заплашил я е, че ако не го направи с него, ще стане нещо много лошо.

На следващия ден мъжът потърсил момичето и я е заплашил, че ще пусне видеото, ако до няколко минути не отиде отново при него.

Насилникът започва да я чака до училището, да я следи, да следи семейството й. Научава къде работи майка й. Част от заплахите били насочени и към брат й – щял да го убие, ако момичето спре да изпълнява исканията му.

Момичето рухнало психически, успехът й в училището паднал и се затворила в себе си, това накарало майка й да постави скрити камери в дома им и видяното я е шокирало.

След подаден сигнал, насилникът е арестуван.

Източник: lupa.bg