Константин за политиката и бизнеса, оплака се от посегателства върху клуба му

Фолк певецът Константин разкри, че два пъти е ставал жертва на престъпни деяния в столицата. Известният изпълнител с оптимизъм гледа на проблемите в политиката и бизнеса, но не крие, че понякога и неговите начинания търпят крах. В свое интервю певецът признава, че два пъти са му палили дискотеката в Студентски град.

„Два пъти идваха с туби с бензин, за да палят клуба“, сподели той в интервю пред приятелката на Росен Петров Карина.

[caption id="attachment_407195" align="alignright" width="300"]Константин сподели, че два пъти са му палили клуба в София Константин сподели, че два пъти са му палили клуба в София[/caption]

Константин категорично отрече слуховете за фалит и сподели, че клубът му в столицата е сред най-добрите в България. Той призна, че столичната му дискотека е много успешна, но и често става обект на криминални действия, както и на претенции от известни и неизвестни лица, пише "Билайф".

За политиката Константин казва, че се надява Николай Бареков да оправдае надеждите и очакванията му. Певецът твърди, че преди 20 години още Ванга е предсказала влизането на бившия тв журналист в политиката и е посочила него, за човека, който се успее да разреши проблемите в България. Самият изпълнител също възлага надежди на Бареков и се надява да не бъде излъган от него.