Минути преди да намери смъртта си, бодигардът на Братя Галеви споделя в социалната мрежа Facebook странно послание без точен адресат

Бившият бодигард на Братя Галеви – Отвертката почина снощи след кърваво меле в центъра на Дупница. 27-годишният Николай Радев, познат в града с прякора Отвертката, минути преди да намери смъртта си, е написал в социалната мрежа странно послание към всички жени. В основата на скандала в популярното заведение „Колата“, посещавано главно от хора на бившите дупнишки величия Братя Галеви, без съмнение е жена, пише местният „Струма“.

[caption id="attachment_378997" align="alignright" width="300"]Какво прави гардът на Братя Галеви Какво прави гардът на Братя Галеви преди да срещне смъртта[/caption]

За последно Facebook регистрира влизане в профила на Николай Радев малко пред 21 ч. снощи. Мускулестият 27-годишен мъж, регистриран нееднократно в полицията за побой се обръща към жените и пише, че единствено от тях зависи, мъжете да се проявят като „боклуци“ или „съкровища“. Само час, след като споделя тези нетипични за мутрите разсъждения, бившият гард на Братя Галеви се преселва в Отвъдното.

Полицията е задържала тримата участници в саморазправата с гарда, който почина от раните си снощи. Според спряганите версии, Отвертката е имал преди време близки отношения с Владимира, дъщерята на анестезиолога от Дупница д-р Карастоянов и не реагирал на предупрежденията, да не досажда повече на докторската наследница. Момичето се оплакало на баща си за пореден път и той тръгнал да си решава проблема.

По данни на полицията, около 21.15 снощи словесният двубой между 46-годишния д-р Николай Карастоянов и Отвертката прераснал в ръкопашна схватка, в която се включили и другите двама мъже от фамилия Карастоянови – дядото и чичото на Владимира. Никой от посетителите на заведението не се намесил, за да предотврати кървавото меле, пише БЛИЦ. Накрая бившият гард Братя Галеви излетял през стъклото на витрината, а в Спешния център само констатирали смъртта му, като преброили три големи прорезни рани и няколко по-малки. Следствието ще доказва, кой е нанесъл фаталния удар. Засега и тримата Карастоянови са обвинени за предумишлено убийство, научи novini.bg.

По данни на прокуратурата срещу бившия гард на дупнишките величия Братя Галеви има две текущи производства за побой. Миналата година, заради една забележка Отвертката пребил своя позната и потрошил колата й в центъра на Дупница. В края на януари т.г. уредил старите си сметки със свой съгражданин, като му счупил челюстта.

Коментарите в мрежата задават неудобния въпрос, уместно ли е в XXI век да се решават проблемите с юмручно право и защо институциите не вземат мерки дори, когато се пролее кръв и неотвратимото се случи?