Гръцкият курорт Ханиоти почерня от тежко въоръжени барети заради бруталния погром, сбиване и стрелба, предизвикани от българският престъпен бос Кирчо Руския и гавазите му.

 

Те нахлули в заведението и открили огън по клиентите и персонала, тежко прострелян в гърдите и корема е управителят, също българин на име Иво, допълват източниците ни. Според гръцките медии в мелето са замесени хора, принадлежащи към българската мафия.

 

Добре известните на родното правосъдие бандюги Кирчо Руския и неговата охрана били видимо неадекватни - дрогирани, пияни и извън контрол, твърдят свидетели.

“Ще Ви избия всичките, къде са ми спагетите?”, крещял в несвяст Руския, който под влияние на дрогата бил побеснял, че поръчката му закъснява. Минути по-рано той и бандата му нахлули с гръм и трясък в бара, всявайки страх сред останалите посетители.

 

“Буквално преди минути Кирчо нападна жената на собственика, а охранителите му започнаха да бият поголовно всички гости на заведението”, коментираха ексклузивно за медията ни сънародници.

 

В последствие ресторантьорът е бил ритан в главата и тялото, въпреки че вече е бил ранен от надрусания Кирчо Руския, който по неизвестни причини отдавна вилнее в България, но все още не е задържан от родните власти.

 

“Срам за МВР! Ако Калин Стоянов иска да остане достоен министър, ще трябва веднъж завинаги да се оправи с тези нагли престъпници, чиято простотия не само тормози България, а очевидно и извън страната ни”, коментираха нашенци, които по същото време са били на почивка там.

 

Най-абсурдното в цялата ситуация било, че биячите на Руския декларирали пред местната жандармерия, че те били нападнати и действали в условия на самозащита, при положение, че над 100 очевидци са видели как престъпната и зверски дрогирана банда е скочила да бие готвача, защото поръчката им била закъсняла.

 

Като утежняващо вината им обстоятелство очевидците изтъкват и факта, че българските охранители са носили със себе си оръжия - действие, което е напълно незаконно в съседна Гърция.

 

Руския и неговите трима охранители били арестувани на място от гръцките спецчасти, а при задържането си оказали съпротива, отправяйки заплахи и вулгаризми към органите на реда.

 

Източниците ни предоставиха ексклузивно ексклузивно видео и снимки на бруталния побой и опита за убийство на ресторантьора, изразявайки надежда, че в крайна сметка Киро Руския най-накрая ще попадне зад решетките.

 

От кадрите ясно се вижда, че престъпните елементи, които най-вероятно са дрогирани, са стреляли безразборно из целия бар, нанасяйки материални щети на заведението.

Източник: crimesbg.com