Георги Семерджиев се оказва истински изрод!

Истински престъпен изрод се оказва Георги Семерджиев. Екс футболистът на "Левски", който почерни две семейства, отнемайки живота на младите им дъщери при катастрофата на "Черни връх", отдавна трябваше да е в килията и то при крайно строг режим. Досието на Семерджиев излезе по-дълго от разстоянието от южна до северна България и е странно, че той винаги е отървавал кожата.

След повече от петдесет пътни нарушения - от леки до тежки такива, след разкритията, че е пренасял и ползвал дрога, сега лъсна и друго негово зверско деяния преди десет лета. За което той отново не е осъден и което ни кара да се питаме в каква, по дяволите, държава живеем.

Семерджиев и негов тогавашен съотборник от "Левски" са нападнали и жестоко пребили възрастен мъж насред улицата. Старецът по чудо не е издъхнал след ритниците и ударите на двамата изроди, които го заплашвали и с мачете. Оръжието е било в ръцете именно на Георги, който го размахвал под носа на човека, псувайки и крещейки истерично - явно пак са били на опиати.

Делото обаче се влачи още от 2012-та година и още е на едва първа инстанция. Невероятно, но е факт, че постоянно е имало спънки, поради неявяване или на свидетелите, или на подсъдимите, или на вещи лица по казуса.