Ник Гордън се е опитал да убие Боби Кристина Браун

Изплува разтърсваща версия за причините, довели Боби Кристина Браун до това състояние.

Предполага се, че Ник Гордън е направил опит да убие единствената дъщеря на покойната Уитни Хюстън. Това е най-новата версия, по която работят полицейските власти след шокиращите разкрития на един от приятелите на съпруга й Ник Гордън, пише Bnews като цитира информация на медиите зад Океана.

[caption id="attachment_436553" align="alignright" width="300"]Ник Гордън се е опитал да убие Боби Кристина Браун Ник Гордън се е опитал да убие Боби Кристина Браун[/caption]

Макс Ломас (младежът, който открил Боби Кристина Браун почти безжизнена във ваната, когато отишъл в дома им) разкрива, че Ник Гордън е доста напрегнат и почиствал съмнителни петна от кръв. След като не видял Боби Кристина Браун и след час сметнал, че отсъствието й е доста притеснително, започнал да я търси из жилището. Докато Ник Гордън бил на другия край на жилището, Макс Ломас влязъл в семейната им спалня, за да се увери, че Боби Кристина Браун е добре. Той обаче открил отворена вратата към банята, а в нея била дъщерята на Уитни Хюстън, който изглеждала почти безжизнена.

След като веднага я извадил от ваната се обадил на 911 като докато ги чакал й напарвил изкуствено дишане и сърдечен масаж в опит да я върне в съзнание. По-късно, когато трябвало да даде показания пред полицейските власти, Макс Ломас признал, че преди време я е снабдявал със забранени вещества. Именно този факт стана причината за версията, че вероятно Боби Кристина Браун се е опитала да сложи край на живота си. Новите разкрития, които направил пред полицията обаче насочват криминалистите към други улики.

Според тях не е изключено да е пламнал скандал между Боби Кристина Браун и съпруга й Ник Гордън и тя да е била пребита от него, след което се е опитал да я убие. При обиска в дома й са били открити силни болкоуспокояващи, но не и забранени вещества, каквато бе първоначалната информация. За момента баща й Боби Браун категорично отказва да изключи живото поддържащите я системи, заявявайки, че не е в състояние да убие детето си, пише pik.bg.