Георги Семерджиев буквално е рецидивист, престъпленията му са безчет!

Няма оправия и катастрофата на Георги Семерджиев, оставила две млади момичета на място, никак не е случаен инцидент. Всеки ден излизат все нови данни за въпросния, който си се оказа жив рецидивист. Освен, че е замесен с доставки на дрога, той е извършил друго престъпление, само броени дни преди катастрофата в столицата.

Оказва се, че полицията е разпознала след показания на свидетел същия този Жорко, който на дата 3-ти юли, на 21-ия километър от АМ Тракия е откраднал гориво от бензиностанция. Семерджиев пристигнал на мястото и поискал да му заредят колата с дизелово гориво догоре. Автомобилът му бил с регистрация от Германия.

В мига, щом служителят заредил колата му, Георги я запалил и с мръсна газ се изнесъл от мястото, без да плати и стотинка. От бензиностанцията веднага дали сигнал до полицията, а след трагедията в София моментално познали лицето на Семерджиев, което е с характерни и трудни за объркване татуси.

Ако бъде обвинен във всички престъпления, в които се оказа замесен само за дни, то Семерджиев гарантирано няма скоро да си покаже носа от панделата, твърдят адвокати. Още повече, че след ужасното си престъпление с двете жертви, той избяга като плъх, вместо да остане и да опита поне да помогне.