Случаят се заплита още повече

Стана ясно, че адвокат на задържания за тежката катастрофа Семерджиев е Мирослав Христов. Дотук нищо необичайно, но при проверка на събитията през изминалите дни излиза много интересен факт, а именно, че юристът защитава също така и Волен Сидеров.

Изненада: Познайте кой е адвокатът на Георги Семерджиев

Още по-любопитното е, че адвокатът защитава лидера на Атака именно от проблеми, които се навлече покрай скандалната полицайка Радева.

Припомняме, че преди дни Волен Сидеров отиде до Първо РУП, където поиска среща и обяснение от ръководството как е назначена „най-известната полицайка в България“ и кой ще понесе отговорността. Посещението му прерасна в скандал, Сидеров беше задържан и се наложи да потърси адвокатска помощ.

Според публикация във Фейсбук от човек, представящ се за запознат с дейността на адвокат Мирослав Христов става ясно, че същият е защитавал и друг отговорен за причиняване на смърт. Случаят е от януари тази година в квартал Люлин, при който бива убит Илиян Илиев след скандал за вдигане на шум от заря по повод родено дете.

При търсене на информация за адв. Мирослав Христов излизат няколко интересни твърдения – че е близък с главния прокурор, а също така и е обвинен от световния шампион по самбо Марко Косев, който твърди, че е бил измамен от адвоката.

Междувременно неговият подзащитен Семерджиев твърди в съда, че не знае за какво задържан и вероятно е бил отвлечен…

Източник: Блиц