Изчезналият самолет не е катастрофирал, пътниците на борда му са дрогирани и взети за заложници

Изчезналият самолет на малайзийските авиолинии не е катастрофирал, а е бил отвлечен. Тази версия беше представена от Джим Стоун, независим американски журналист. Той твърди, че негови сигурни източници са му потвърдили, че изчезналият самолет е станал жертва на въздушно нападение и в момента се намира изключително близо до военна база на САЩ на Малдивските острови.

[caption id="attachment_405229" align="alignleft" width="300"]Изчезналият самолет не бил катастрофирал Изчезналият самолет не бил катастрофирал[/caption]

Това обаче далеч не е всичко. Стоун твърди, че е успял да се свърже с един от пътниците на борда на Боинг-а, който му изпратил съобщение и снимка от вътрешността на самолета. Въпросният мъж е Филип Уд, служител в американска компания, който, по думите на Стоун, успял да скрие мобилния си телефон от похитителите и така да изпрати на журналиста кадъра, който бил направен на 18 март.

Самата фотография обаче е с изключително лошо качество, предават от бТВ. В краткото съобщение на Уд се казвало, че изчезналият самолет е отвлечен, а пътниците са дрогирани и държани като затворници. Всички обаче са живи. Естествено, версията на Стоун беше подложена на сериозни съмнения от медиите по цял свят.