Борислав Манджуков е убит от руснаци, заяви началникът на "Антимафия" Григор Здравков

Бизнесменът Борислав Манджуков е премахнат от руската мафия по поръчка, след като е задлъжнял със сериозни суми към тях. По информация на началника на "Антимафия" Григор Здравков ликвидираният е искал да навлезе на пазара с нелегалните медикаменти, които се произвеждат в Китай и Индия. Според Здравков схемата е следната - лекарствата се произвежда в споменатите страни, като биват опаковани в български опаковки, след това преминават през Русия и идват у нас през морската ни столица. По този начин Борислав Манджуков е набутал своите руски партньори не само от тази си нелегална дейност, но и от контрабанда на цигари, издаде шефът на "Антимафия" Григор Здравков.

[caption id="attachment_403741" align="alignright" width="300"]Борислав Манджуков Григор Здравков за Борислав Манджуков[/caption]

По-рано от Razkritia.com писахме за коментарът на тъстът на убития Калуди Калудов, който също спомена, че е предупреждавал зет си да не се забърква с руснаци, защото те не се шегуват, когато стане напечено. Въпреки това Калудов смята, че поръчката може да е дошла и от България. Здравков обаче е категоричен, че руснаци са изпълнили убийството, а след това са напуснали страната.

На версията за руската мафия ни навеждат и думите на Веселин Данов, който потвърди в сутрешния блок на ТВ7, че Борислав Манджуков е имал съмнителни връзки с руснаци, на които дължи много пари. Лично на Данов са доверили, че бизнесменът е завлякъл партньорите си с големи суми. Бившият общински съветник от морската ни столица разкрива още, че преди време Борислав Манджуков е взел заем от прокурор в размер на 50 бона, които едва върнал. Веселин Данов потвърждава още, че разстреляният е дал 150 бона на негов приятел, за да го направи министър на туризма.