Бойко Борисов даде интервю по случая с Борислав Манджуков

Бившият премиер Бойко Борисов коментира горещата тема от днес за Борислав Манджуков, давайки интервю за агенция "Пик". В него той дава своето мнение преди всичко като бивш главен секретар на МВР. Борисов е категоричен, че няма да напада ръководството на МВР, тъй като много добре е запознат как стоят нещата в "кухнята". Ако започне да се раздухва скандалния случай в медиите, ръководството ще предприеме действия, притискайки разследващите криминалисти.

[caption id="attachment_403684" align="alignright" width="300"]Борислав Манджуков-Бойко Борисов Бойко Борисов даде интервю по случая с Борислав Манджуков, на снимка на местопрестъплението горе вляво[/caption]

По този начин няма как да протича нормално работата и специалистите могат да сгрешат, изтъква Бойко Борисов за случая Борислав Манджуков.

Журналистът Ивайло Крачунов припомня, че Манджуков е задържан за контрабанда на цигари, докато шеф на МВР бе Цветан Цветанов. Тогава е спипам и митничарят Фози, за който от Фактор.бг припомнят, че е смятан за един от приближените на Мая Манолова. Така е имало вероятност да не се стигне до разстрела на Борислав Манджуков, ако той беше пратен в затвора по онова време. Бойко Борисов обаче не отговаря на този въпрос, оставяйки на всички да си отговорят, както по-горе вече написахме. Той единствено даде пълната си подкрепа на криминалистите начело с Иво Спиридонов, като им пожева успех с разплитането на случая.

[caption id="attachment_403685" align="aligncenter" width="598"]Борислав Манджуков Снимка на местопрестъплението, Булфото[/caption]