Подземен бос е набрал сериозно срещу скандалния бизнесмен, кани се за саморазправа

За Бисер Миланов, по-известен като Петното, Лошите новини се сипят една след друга. Скандалният бизнесмен получи директна заплаха за живота си, след като един от родните подземни босове обяви на всеослушание, че ще го убие.

[caption id="attachment_264689" align="alignleft" width="300"]Чикагото се закани да убие Бисер Миланов-Петното Чикагото се закани да убие Бисер Миланов-Петното[/caption]

Русенският мафиот Венцислав Ангелов, познат повече като Чикагото, заяви, че ще разстреля Миланов, когато се изпречи пред очите му. Повод за гнева му се оказаха заплахите, които скандалният бизнесмен отправял и то нееднократно, към Ангелов и то пред очите на децата му. "Това е краят! Следващият път, щом го видя, ще го убия!", беснеел Чикагото.

Припомняме ви, че той самият се изявяваше като един от лидерите на контрапротеста. Нещо повече, той и Петното някога са били приятели като дори заедно са създали популярната Фейсбук група "Народно движение БАСТА", която се прочу именно с ревностната си защита на кабинета, оглавяван от Пламен Орешарски. От тогава обаче нещата са се променили драстично и двамата не могат да се понасят, свидетелстват от novini.bg. Повод за това се оказало желанието на Миланов да измести Чикагото от ръководството на организацията.