Герман Костин се появи, проговори пред руски медииГерман Костин заяви, че не вярва в българското правосъдие

Герман Костин, любовникът на зверски убитата рускиня Анна Леонтиева, най-накрая се появи и проговори. Пред руски медии той категорично отрече да е свързан по какъвто и да начин с убийството на младата жена, тъй като още от девети февруари тази година е извън България и не се е връщал тук. Което може да бъде доказано.

[caption id="attachment_442326" align="alignright" width="300"]Герман Костин (вдясно) Герман Костин (вдясно)[/caption]

Мъжът сам се е свързал с изданието и поискал да разкаже какво знае по случая и е изразил готовност да съдейства напълно на разследващите, но от руска страна. Тъй като не вярва в българското правосъдие. Любопитното е, че Герман Костин категорично отрича да е имал интимни отношения с убитата, каквато информация се появи в медиите. Той твърди, че Леонтиева е имала връзка с мъж, когото той не познава. Но който на външен вид прилича на кавказец.

Костин твърди още, че бил приятел с мъжа на Анна - Вадим Плотников. От когото тя се страхувала безумно много и затова предпочела да избяга от Русия и да дойде в България.

Припомняме ви, че разчлененото тяло на Анна Леонтиева беше открито на 3 март в близост до Приморско. Трупът на сина й Никита пък беше намерен натъпкан в куфар 17 дена дена по-късно - на 20 март край Пасарел.

Едва направените по-късно анализи обаче доказаха, че намерените тела са на майка и син.