Георги Сапунджиев може да се отърве и с много по-малка присъда за убийството на малкия Паоло

Георги Сапунджиев като нищо да се отърве безнаказано за убийството на малкия Паоло. Срещу него е повдигнато обвинение в причиняване на смърт поради нарушаване правилата на движение. За това обвинение, съдът може да му присъди максимум десет години затвор. Нещо повече, напълно възможно е Георги Сапунджиев да се отърве и с много по-малка присъда заради чистото си досие и да лежи три години.

[caption id="attachment_412173" align="alignright" width="300"]Георги Сапунджиев Георги Сапунджиев[/caption]

В момента шофьорът убиец се намира в болницата в Стара Загора. Пред стаята му има денонощна охрана след като минути след инцидента близки на убитото от него момченце са се опитали да го линчуват и са му нанесли удари. Мъжът се оплакал, че вследствие на нападението над него повръща и се чувства зле. Единствено намесата на полицията, чиито служители са извели Георги Сапунджиев от мястото на трагедията, е предотвратила по-сериозна саморазправа.

Припомняме ви, че Георги Сапунджиев прегази с джипа си 4-годишният Паоло на пешеходната зона в Стара Загора. Трагедията се е разиграла пред очите на родителите и близначето на момченцето, припомнят от БЛИЦ.