Евелин Банев-Брендо се покри след освобождаването си от затвора, появи се слух, че го е прибрала линейка

Евелин Банев-Брендо се покри след като беше предсрочно освободен от затвора по-рано днес след като мярката му беше променена на домашен арест. Соченият за най-голям кокаинов бос на Балканите не се прибра в дома си, където се предполага, че трябва да доизлежи присъдата си. В 14.45 днес Евелин Банев-Брендо е бил качен на буса на съдебна охрана, който е бил охраняван от няколко патрулки и полицаи на мотори.

[caption id="attachment_380104" align="alignleft" width="300"]Джипът, в който трябваше да се качи Евелин Банев-Брендо Джипът, в който трябваше да се качи Евелин Банев-Брендо[/caption]

От там нататък обаче следите му се губят, въпреки че пред дома му на улица "Пушкин" 90, както и пред затвора, дебнеха цял куп журналисти. Информацията, предоставяна от служителите на затвора, също беше противоречива. Цял следобед се поддържаше тезата, че Евелин Банев-Брендо още не е излязъл, след което пък се появи слух, че кокаиновият крал е успял да финтира журналистите като се е измъкнал от въпросите им с помощта на чакаща пред затвора линейка.

В същото време пред затвора пък беше спрял черен джип с шофьор, за който се предполага, че е чакал да откара Брендо. Това обаче така и не се случи и към 21 часа возилото се оттегли. Все още липсва официална информация дали Евелин Банев-Брендо се е прибрал в дома си, предават от БЛИЦ.