Емил Шарков е убитият в Лясковец служител на реда, съпругата му Милена е Мисис България 2008

Емил Шарков загуби живота си днес след като психично болният Петко Савов стреля по него в Лясковец. Полицаят оставя вдовица на 38 години, чието име е Милена Шаркова. Оказа се, че съпругата на ченгето-герой е познато лице и е доста по-популярна от покойния си съпруг.

[caption id="attachment_379261" align="alignright" width="249"]Вдовицата на Емил Шарков Вдовицата на Емил Шарков[/caption]

Жената на Емил Шарков е носителка на титлата Мисис България за 2008 и в средите на МВР е популярна като една от най-красивите полицейски съпруги. След като е научила за трагичната смърт на Емил Шарков, Милена е изпаднала в остра нервна криза и се е наложило в дома й по спешност да пристигне екип на Спешна помощ. Лекарите са били инжекции за вдовицата и при тръгването си са я предупредили да ги потърси при първа необходимост, научиха от БЛИЦ.

Припомняме ви, че Емил Шарков загина по време на екшъна в Лясковец днес след като психично болният Петко Савов се барикадира в дома си и откри стрелба срещу униформени. Вследствие на това Емил Шарков загина, а трима негови колеги бяха ранени и се намират в болницата във Велико Търново.