Полицията, по указания на Софийска районна прокуратура, нахлу тази сутрин и извършва претърсване на адрес в Перник, в който хулиганът Васил Михайлов, по-познат като прокурорския син е под домашен арест. Ченгетата издирват телефон, от който приятелката на Михайлов - Боряна Рангелова - твърди, че е заплашвана с убийство, докато Васил е бил в Софийския затвор.

 

Междувременно днес Васил трябваше да се яви в СДВР за предявяване на материали до дело, по което той и още двама души са пострадали - простреляни са с пистолет от пиян пернишки бизнесмен в нощен бар.

 

По думите на участници в разследването, полицейското нахлуване и тараш в дома на разпищоленото копеленце е доста закъсняло и се случва 3 месеца след заканата му да пречука момичето.

 

Наши източници от “6-ти септември” настояват да се изясни дали над прокурорското синче, аверите или пък душманите му не е разпънат чадър от колеги на баща му. “Изниква въпросът дали прокурорът от СРП реално търси доказателства или просто се опитва са осуети явяването на Михайлов в СДВР по делото за стрелбата срещу него и други абитуриенти, по което следите старателно се замитат, защото стрелецът е близък на пернишкия кмет”, коментираха униформени, с които разговаряхме. В подкрепа на твърденията си те изтъкват, че прокурорът, който ръководи това претърсване, е същият, който води и съдебното дело в СРС, което е меко казано странно, предвид наличието на  още 200 други прокурори, на които то би могло да се възложи.

Източник: crimesbg.com