Линч за отрепката Георги Николаев и за съдийката Татяна Коева, пуснала го на свобода. Граждани се събират на протест пред съдебната палата на 31 юли.

 

Ексклузивно в razkritia.com! Извергът от Стара Загора клал приятелката си като животно (СНИМКИ)

Старозагорският изрод Георги Николаев, когото съдии и прокурори пуснаха на свобода, е клал 18-годишната си приятелка с макетен нож като животно . В редакцията ни пристигнаха кадри, които могат да предизвикат инфаркт и у най-закоравелия патоанатом.

 

Ексклузивно в razkritia.com! Извергът от Стара Загора клал приятелката си като животно (СНИМКИ) - Снимка 2

Снимките са направени в болницата от майката на клетото момиче. С тях озлочестената жена иска да покаже какво представлява “леката телесна повреда”, установена от окръжната съдийка Татяна Гьонева Коева. Предупреждаваме, че фотосите не са за хора със слаба психика.

 

Ексклузивно в razkritia.com! Извергът от Стара Загора клал приятелката си като животно (СНИМКИ) - Снимка 3

Те показват освен 400-те шева и два ужасяващи, касапски  разреза по 40 см. Дълбоки до кокал, разкъсали тъкани, артерии и сухожилия. Една тежка рана по крака и още една по ръката на жертвата. И още безброй 15-сантиметрови разрязвания по краката, ръцете и гърдите със същата дълбочина. “Счупен нос. Парчета плът. И кръв. Много кръв”, не сдържа сълзите си майката на момичето.

 

Ексклузивно в razkritia.com! Извергът от Стара Загора клал приятелката си като животно (СНИМКИ) - Снимка 4

Докато лекари и доброволци се борят за живота на закланата като добиче млада жена, изчадието Георги Николов джитка на свобода в града на липите, благодарение на престъпния сговор между съдебния медик,  прокурора Дичо Атанасов и съдия Татяна Коева. От снимките те са видели ЛЕКА ТЕЛЕСНА повреда (равносилна на ощипване) и според тях няма нужда лицето Георги Николаев да бъде задържано за постоянно.

 

Ексклузивно в razkritia.com! Извергът от Стара Загора клал приятелката си като животно (СНИМКИ) - Снимка 5

Ексклузивно в razkritia.com! Извергът от Стара Загора клал приятелката си като животно (СНИМКИ) - Снимка 6

Ексклузивно в razkritia.com! Извергът от Стара Загора клал приятелката си като животно (СНИМКИ) - Снимка 7

Ексклузивно в razkritia.com! Извергът от Стара Загора клал приятелката си като животно (СНИМКИ) - Снимка 8

И така психото е на свобода, пише разгневен читател във фейсбук. В подкрепа на осакатеното момиче, в понеделник граждани стягат протест пред съдебната палата с искане за публичен линч и постоянен затвор за садиста, както и оставка на корумпираните и некадърни магистрати.

Източник: crimesbg.com