София осъмна с пореден екшън!

Невероятен екшън разиграха обирджии рано тази сутрин. Дали заради мъглите или още поради все още отшумелите много наскоро празници, но крадците са проявили нечувана дързост. Надявали са се ударът им да бъде успешен и те да измъкнат големите пари незабелязано.

Банката, на която са посегнали взломаджиите се намира близо до военния хотел „Шипка” в столицата. На спешния телефон е сигнализирано около 6 часа сутринта. Веднага на мястото на престъплението са пристигнали патрулни групи полицаи. В момента разследващите са отцепили района и се извършва разследване. Не е ясно още каква е сумата, която е отмъкната от крадците.

bankov obirСпоред свидетели, бабаитите са били трима. Те са обезвредили двама охранители. Но ръководството на банката е на мнение, че крадците са с един повече. Не се знае каква е ограбената сума. Мошениците са тръшнали единия от пазачите на земята, но другия е успял да натисне бутона и да алармира сотаджиите. Според непотвърдена информация бандитите са нахлули в банката половин час, преди да пристигнат полицаите.

Разбити са вратите, но вероятността да не са успели да отмъкнат пари също е голяма. Най-вероятно сака, който са носели на излизане е бил пълен само с инструменти, необходими им за обира. Но все още информацията не е потвърдена окончателно.