Георги Семерджиев и хора от обкръжението му развивали проспериращ бизнес с ВИП проститутки
Според източници на „Уикенд“ Георги Семерджиев е бил сводник на популярни красиви млади българки, на които уреждал богати клиенти за плътски удоволствия. Твърди се, че Семерджиев имал в каталога си над 30 родни красавици, които предлагал на богати мъже чрез мобилното приложение „Сигнал“. Именно такова приложение било инсталирано в един от трите му открити мобилни телефона.

Джигитът Георги Семерджиев бил и ВИП сводник
Семерджиев имал в каталога си над 30 момичета

Убиецът на 2 момичета при катастрофа Семерджиев ползвал този телефон за сводническата дейност. В паметта му са открити много сними на голи момичета, които той предлагал на цени между 2000 и 5000 лв. Полицаи извозвали проститутките до клиентите им. Сред консуматорите на женска плът били известен политик, както и висш магистрат – твърдят източници на изданието.

В апартамента на Георги Семерджиев полицаите открили десетки вибратори, белезници, жартиери и садо-мазо реквизит, безспорно използван при сводническата дейност на престъпника.
Има версия, че в колата на джигита е било едно от загиналите момичета – 22-годишната Хариет. За нея се говори, че била в контингента от момичета, които Семерджиев ползвал за сводническата си дейност. Майката на Хариет обясни пред медиите, че това не е истина, защото се чула с дъщеря си преди часа на инцидента.
Източник: „Уикенд“