Джейлян и Джейда от Джебел са били нападнати в дома си още преди минимум седмица

Джейлян и Джейда от Джебел са били убити заради ревност. Това е мнението на криминалистите, които разследват тежкото престъпление, което разтърси малкия град по-рано днес. Младата майка Джейлян и дъщеричката й Джейда, на 7 годинки, са били зверски убити в дома си.

[caption id="attachment_406886" align="alignright" width="225"]Това са убитите Джейлян и Джейда от Джебел Това са убитите Джейлян и Джейда от Джебел[/caption]

Според разследващите трагедията се е случила преди минимум една седмица, а двете жертви са били зверски насечени в апартамента, който обитавали в квартал на града. Органите на реда се съмняват, че убийството е извършено от ревност, научиха от "24 часа". Джейлян и Джейда от Джебел са били убити с хладно оръжие, най-вероятно нож, а жилището им е било намерено разхвърляно, което показва, че са оказали съпротива срещу убиеца си.

От полицията в Джебел са привикали за разпит няколко мъже, за които има данни, че са имали взаимоотношения с убитата. За нея се знае единствено, че се е разделила с първия си мъж Орхан преди повече от една година.

От органите на реда все още отказват информация дали той е бащата на малката Джейда.