Погребението на двойката ще бъде утре, двамата най-вероятно ще бъдат положени в общ гроб

Петър Евтимов, мъжът който разстреля жена си и любовника й във Варна вчера, ще се окаже племенник на покойния варненски митрополит Кирил. Това твърди със сигурност Иван Иванов - енорийски свещеник в храма "Св. Преп. Иван Рилски" и дългогодишен приятел на двойката.

[caption id="attachment_262160" align="alignleft" width="300"]Двойният убиец от Варна е племенник на покойния митрополит Кирил Двойният убиец от Варна е племенник на покойния митрополит Кирил[/caption]

Иванов е категоричен, че убиецът и покойният Кирил са били близки родственици. Свещеникът, който се познава с Петър и Живка от 20 години, сподели, че е втрещен от случилото се. По думите му и двамата са били изключително добри и готови винаги да помогнат. Помежду им никога не е имало скандали, затова вчерашната трагедия буквално хвърлила в шок него и семейството му.

Свещеникът разкри още, че погребението на Петър и Живка най-вероятно ще бъде утре, като се очаква, въпреки трагедията, двамата да бъдат положени в общ гроб, предават от petel.bg, цитирани от БЛИЦ. Припомняме ви, че жестокият публичен разстрел на Живка и мъж, за който се смята, че й е любовник, разтърси страната вчера. В последствие се оказа, че убиецът в половинката на Живка, с когото тя живее от години на семейни начала.