Изплува нова заплаха срещу Дебора от мъж с име Мирослав Андонов от Стара Загора. В тези чатове той използва агресивен и заплашителен език към Дебора, като също така изразява намерение да „приключи изцяло с нея“. Той споделя, че направените й шевовете не са достатъчни и е трябвало да бъдат двойно повече.

Друг изрод се заканва: „Ще й отрежа главата на к**вата Дебора“ (СКАНДАЛЕН ЧАТ + ВИДЕО)

Скрийншотите с този чат бяха разпространени в социалните мрежи и са привлекли вниманието на обществото и институциите. Милка Колдамова, известна като защитник на обществено значими каузи, е споделила скандалния чат и го е разпространила. Първоначално той е циркулирал само в затворена женска група.

Друг изрод се заканва: „Ще й отрежа главата на к**вата Дебора“ (СКАНДАЛЕН ЧАТ + ВИДЕО) - Снимка 2

Малко след това, Мирослав Андонов се опитва да се защити, твърдейки че профилът му е бил хакнат и чатът е фалшифициран. Прокуратурата обаче започва да разследва случая, след като получава сигнали както от Милка Колдамова, така и от общественик от Чирпан. Прокурорът Таня Димитрова уточнява, че самоличността на Мирослав е изяснена и той в момента се търси от органите на реда. Експертна проверка на компютъра му ще установи дали той е истинският автор на скандалните съобщения.

Впоследствие, самият Мирослав Андонов качи видео във фейсбук, напълно отричайки, че е изпратил заканите и обидите и твърди, че е станал жертва на измама и фалшив чат. Обещава да представи доказателства за своята невинност на органите на МВР, а също и сподели, че ги е сигнализирал за онлайн измама.

Източник: narod.bg