Димитър Вучев - Демби проговори за Златко Баретата и връзката му с атентата срещу него

Димитър Вучев - Демби даде първото си интервю след атентата срещу него. Той заяви в ефира на бТВ, че Златко Баретата няма нищо общо с атентата срещу него. Димитър Вучев - Демби опроверга и твърденията, че е наркобос. Той заяви, че няма мафия, тъй като всички са във филма.

Димитър Вучев - Демби каза, че той е в много добри отношения с Баретата. Босът допълни, че Златко дори го обвинил, че не се отнася добре с животните и ги убива, но това не е вярно. Димтър Вучев - Демби заяви, че той много  обича животните и дори отглежда няколко домашни любимеца у дома, пише ПИК.

Това не е първият атентат срещу боса. Той заяви, че случилото се не е нищо особено и вече е свикнал с подобни атаки. Единствените хора, за които това е нещо ново и необичайно това са съпругата и децата му, заяви Димитър Вучев - Демби.

[caption id="attachment_413829" align="alignright" width="300"]Димитър Вучев - Демби Димитър Вучев - Демби заяви, че Баретата няма нищо общо с атентата срещу него[/caption]

Вчера няколко електронни издания съобщиха, че Златко Баретата е бил арестуван заедно с няколко свои приятели във връзка с атентата срещи Димитър Вучев - Демби.

Адвокатката на Баретата отрече тази информация. От полицията съобщиха, че Златомир Иванов ще остане в ареста 24 часа, докато се изясни каква е връзката му с атентата срещу Димитър Вучев - Демби.