Същински шок се разигра в административния съд в Стара Загора, където, според магистратите, Георги Георгиев, пребил и обезобразил Дебора Михайлова, е бил арестуван незаконно. Да, да, добре четете - Жорко е несправедливо, едва ли не, закопчан и сега се очаква да го изкарат и жертва.

Че арестът му е бил неправомерен, са окончателните думи на съда, защото, видиш ли, нямало и никога не е имало конкретни доказателства, че той е извършил престъплението, в което го обвиняват.

Не е нужно да споменаваме в какъв ступор изпаднаха Дебора и семейството й след тези заключения. Но фактите са факти и наистина излиза, че Георги Георгиев ще бъде съден и осъден за деянието, ако срещу него се намерят конкретни доказателства.

Потребители в мрежата изригнаха бесни и попитаха дали според съда десетките белези по краката и тялото на Дебора не са нанесени от самата нея. Саркастично, разбира се.

"Да бе, вие пък! Момичето, щото е било влюбено в Гошко, пък той не й откликнал, взело, че се "заклало" само, а и си оскубало косата, за да го обвини после. Също като в треторазряден Хамерикански психо трилър... Как може, бе?! Що за закони имаме и що за хора ги раздават", гневят се хората в мрежата.

Източник: Crimesbg.com