Чеци продължава да твърди, че не е убил Яна МариноваЧеци е категоричен, че с Яна са били заедно само една нощ

Чеци - обвиненият в убийството на Яна Маринова в Борисовата градина, е категоричен, че не му е мъчно за нея. Мъжът, който е осъден на доживотен затвор за зверското престъпление, проговори пред репортерката на бТВ Миролюба Бенатова за отношенията си с убитата и за случилото се във фаталната нощ. Той е категоричен, че не е убил младата жена и че в престъплението е замесен и четвърти човек.

[caption id="attachment_444134" align="aligncenter" width="300"]Чеци Чеци[/caption]

Николай Русинов, както е истинското име на Чеци, не отрече, че с Яна са имали полов контакт в нощта, в която е била убита, но той се е случил преди смъртта й и е бил само за един път. След което мъжът веднага си е тръгнал, научиха от vsekiden.com.

"Бяхме на шалте, тя спеше, а аз си взех раницата и си тръгнах", разказва подробности от фаталната нощ . Двамата се запознали същата вечер и веднага стигнали до интимност. Точно заради това Чеци е категоричен, че случилото се няма как да е нещо повече от свалка за една вечер.

Точно заради това и не чувства жал за случилото се с Яна. "На вас ще ви бъде ли мъчно за някой, когото сте забили в пияно състояние, за един път?", пита мъжът Миролюба Бенатова.

Русинов е на мнение, че хората, изнасилили и убили младата жена по толкова зверски начин, са пълни изроди. "Аз съм добър човек", не спира да твърди Чеци в опита си да докаже невинността си. И дори приканва журналистите да разпитат близките му, които ще потвърдят думите му.