Тодор от Пловдив не е убит от неизвестен извършител!

Брутални разкрития за смъртта на 46-годишния Тодор от Пловдив разтърсиха града и страната преди часове. Вчера всички затаиха дъх пред вестта, че мъжът е бил намерен мъртъв, със забити в тялото му пирони и метални предмети. Днес обаче служители на МВР обясниха, че истината е друга и тя е шокираща.

Оказва се, че Тодор се е умъртвил сам, след като се задоволявал по пе*верзен начин, както обичал. Той харесвал нараняванията в секса и сам се е овързал с метални жици. Какво точно е правил и как се е докарал до фаталния край, засега полицията мълчи. Ясно е обаче, че втори човек, виновен за гибелта му няма.

Знаем, че Тодор е бил открит в своя автосервиз под тепетата чак след седмица. Той е живеел с жена, но двамата са имали доста обтегнати и слабо казано "странни" отношения. Баща му го е потърсил в салона преди четири дни, но не е влязъл вътре, а само го е повикал отвън и като не е чул отговор, си тръгнал.

Вчера братът на Тодор е влязъл в сервиза и го е открил. Близките на жертвата разказаха, че е бил алкохолик, а проблемът му с бутилката датирал от много време.