Милен Александров беше доведен в съда преди часове!

В бургаския окръжен съд бе докаран с белезници изродът Милен Александров. Мъжът от Средец е задържан след като системно е изнасилвал и карал да участва в оргии своята 12-годишна щерка. Още по-бруталното е, че е заставял и жена си да се включва в тях, при това пред очите на другите им две малки дечица.

Днешното заседание на съда обаче бе отложено, поради отсъствието на малолетната му жертва, която иска да се изправи срещу баща си и да свидетелства за всичко. Момичето има матура в училище и затова не е могло да отиде в съда. То обаче и категорично, че ще разкаже абсолютно всичко, за да може изродът да не излезе от затвора, не и в скоро време.

Изнасилваната тийнейджърка е решила твърдо да се учи и да успее в живота си, за да избяга завинаги от мизерния и пошъл живот в махалата си, обясняват негови учители. Засега тя се справя добре и личи, че полага усилия и е умна. Въпреки кошмара, в който е била заставяна да живее.

Милен постоянно е злоупотребявал с нея като в същата стая са били и малкото й братче и сестриче. Александров е казвал на хлапетата, че засега могат само да гледат, защото това били игри за възрастните хора. Но като пораснели, щели да се включат в тях. Пред съда показания ще даде и майката, която е била бита и заплашвана при отказ да изпълни повелите на мъжа си.