Константин Игнатов заключен в затвор с басейн, най-богатия български ерген лежи в „Метрополитън”

Братът на Ружа Игнатова – Константин Игнатов, който бе задържан скоро за измами изчисляващи се на милиарди долари не търка наровете в обикновен затвор. А в луксозния Метрополитън. На Игнатов му щракната белезниците на 6 март на летище в Лос Анджелис. Той е считан за най-големия богаташ сред нашенските ергени на когото бе повдигнато обвинение като ръководител на измамна схема за милиарди долари чрез пирамидална структура. [caption id="attachment_584794" align="aligncenter" width="374"]Братът на фараонката Ружа Игнатова търка наровете в луксозен затвор (Вижте къде лежи милионерът) Ружа Игнатова с брат си
Снимка: ПИК[/caption] Подобно обвинение получи и сестра му Ружа. Наричана кралицата на криптовалутите. Но тя потъна вдън земя и все още е в неизвестност. Наказанието, което се предвижда за това престъпление е 20 години зад решетките. Това е максималният му размер. Новото местонахождение на българския фараон, който до преди седмица тънеше в лукс се намира в центъра на Ел Ей и много близко до магистрала, която води към Холивуд. На външен вид внушителната сграда изобщо не прилича на зандан. Никой не може да предположи, че зад стените на луксозната постройка лежат осъдени мъже и жени. За затвора ‘Метрополитън”се знае, че лишените от свобода не обитават клетки с нарове. А стаи обособени като нормални жилищни помещения. [caption id="attachment_584795" align="aligncenter" width="550"]Братът на фараонката Ружа Игнатова търка наровете в луксозен затвор (Вижте къде лежи милионерът) - Снимка 2 Луксозният затвор "Метрополитън"
Снимка: ПИК[/caption] Затворът е строен сравнително скоро през 1988 г. и предоставя на обитателите си такива условия, които ги няма в никой друг зандан. За затворените там има удобства като електронна библиотека. Те имат достъп до пресата като и до всякакви книги. Докато изчака на колко ще го осъдят Игнатов може да прави разходки, да играе тенис на маса или пък да се освежи в плувния басейн. Който се ползва от задържаните, предават от pik.bg.