Криминалистът Ботьо Ботев изрази разтърсващи съмнения по случая с изчезналия Сашко.

 

Той отбеляза, че това, което го притеснява, са обясненията на бащата на изчезналото дете-аутист.

 

Ботев подчерта, че има съществено забавяне на подадената информация към органите на реда от негова страна, както и от страна на близките на Сашко.

Освен това е много странно, че в създалата се ситуация, бащата може да обясни толкова спокойно всичко. За съжаление редица специалисти са на мнение, че след толкова дълго време, в което детето липсва, ако не е било приютено някъде или не се случи чудо, резултатът ще е трагичен. Такова мнение изрази в ефира на БНТ криминалистът.

 

Както вече стана ясно днес е петият пореден ден, в който няма и следа от момченцето. Проверени са редица сигнали от граждани, в които се съобщава, че са видели детето, но за съжаление, без резултат.

 

Няма начин което и да било изчезване да не е оставило следи, работата обаче е там, че трябва да бъдат взети под внимание всички обстоятелства, при които е изчезнал Сашко.

Той е категоричен, че далеч не може да се говори за това, че нещата не се вършат и не са организирани правилно, само защото до момента няма резултат от издирването.

Източник: dir.bg

 

Ботьо Ботев с разтърсващо съмнение за бащата на изчезналия Сашко