Борислав Манджуков е убитият в столицата 39-годишен мъж

Борислав Манджуков е най-вероятната жертва на престъплението тази вечер в столицата. 39-годишният мъж беше открит мъртъв в жилищен комплекс, намиращ се на столичния булевард "България". По времето, в което е открито тялото на мъжа, в близост до сградата на "България мол" се е разразила престрелка. Живеещите наблизо хора незабавно са уведомили полицията, от където са отцепили мястото.

[caption id="attachment_403621" align="alignleft" width="300"]Борислав Манджуков е убит заради Таки? Борислав Манджуков е убит заради Таки?[/caption]

По неофициални данни убитият е варненският бизнесмен Борислав Манджуков. Той е бил открит на входа на комплекс "Бокар", в който живее. Появиха се твърдения, че Манджуков не е бил застрелян, а е починал след наръгване с нож. Полицията тепърва ще работи по изясняване причините за стрелбата и убийството. Неофициални източници твърдят, че смъртта на Манджуков е свързана с делото срещу криминалния бос Христофорос Аманатидис-Таки, което тепърва предстои да влезе в съда.

Още преди време се появиха слухове, че подобни кървави ексцесии са много вероятни, предвид факта, че много свидетели вече свидетелстваха срещу наркогрупата на Таки. Те ще бъдат разпитвани тепърва, затова се предполага, че престрелката тази вечер е била с цел тези хора да бъдат сплашени, за да променят показанията си. Припомняме ви, че още преди време пред блока на самия Таки бе застрелян Стоян Цветков, по прякор Шафнера, за когото се говори, че е посмял да се махне от бандата на Таки, предават от ПИК.